Ons verhaal

de filosofie achter sandwich stories:
kwaliteit & social impact.

Inspired by Food Cultures

Sandwich Stories zijn kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op food culturen van over de hele wereld. De kwaliteit die je in een goed restaurant op je bord kunt verwachten, maar dan op een een broodje en bezorgd waar je maar wil. Eten is een beleving; daarom vind je onder elk broodje op onze site de story achter het gerecht. Ontdek de inspiratie en de historie achter onze authentieke gerechtjes op brood. Sandwich Stories maakt unieke gerechten als Siciliaanse caponata en Franse Coq au vin toegankelijk in combinatie met brood. Brood is de ideale manier om gerechten makkelijk te eten en laagdrempelig verrassende smaken te introduceren.

Voor elke lunch die we verkopen geven wij een maaltijd weg. Op dit moment hebben we samen met klanten en partners al zo’n 30.000 maaltijden gedoneerd in Haïti.

sandwich stories
kernwaarden.

social impact

in cijfers.

Onze impact richt zich op de transitie naar goede en duurzame voedselconsumptie en de strijd tegen ondervoeding.

Quality products on the menu

Of them inspired by cultures

Fresh ingredients

Ingredients source validated

% are sustainable

Companies loving our lunches

Donated meals

Children being supported

team
verschil als kracht.

Wij zijn een sterk multidisciplinair team. Wij maken eten in onze keuken, bereiden ambachtelijke producten, fotograferen en schieten video’s.  Wij maken impact hier en aan de andere kant van de wereld. Samen met onze klanten maken wij eten tot een beleving met impact.

Bij ons werken?

jorik hofland
Rick Hofland Social Sandwiches
Sara Cornelissen Social Sandwiches
Isidor ten Hooven
Luca Bloem Impactmaker
Cristina Margarita ImpactMaker